Privéfeestjes


Van april t.e.m. oktober kan onze locatie gehuurd worden voor privéfeesten zoals verjaardagsfeesten, lente- of communiefeesten, babyborrels, personeelsfeesten, familiedag,... Kinderen kunnen zich uren amuseren in en rond onze speelschuur, terwijl de volwassenen gezellig bijpraten en genieten van een hapje en een drankje.

 

Wat mag je verwachten?

Je huurt onze ruime schuur die volledig privé ter jullie beschikking wordt gesteld. De schuur is voorzien van (sta)tafels en stoelen en beschikt over een keukentje en sanitair. Onze grootste troef is de accommodatie voor de kids! Een springkasteel, veel gocarts en traptractors, bouwblokken, een buitenspeeltuin met trampoline en nog zoveel meer. Kinderanimatie hoeven jullie dus niet te voorzien, dit zit volledig in ons concept inbegrepen!

Je kan bij ons zowel binnen als buiten feest vieren, waardoor het bij alle weersomstandigheden een topfeest zal worden.

Drankjes
Dat is steeds via ons. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast met flesjes frisdrank, bier, wijn en brikjes voor de kids. Ook koffie en thee kunnen wij voorzien! 

Catering
Jullie zijn volledig vrij om te kiezen wat jullie voorzien. Liever geen zorgen? Dan voorzien wij de catering. Hiervoor werken we samen met locale ondernemers. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Entertainment
Wil je het feest helemaal uniek maken? Combineer het dan met een leuke activiteit zoals een boerderijbezoek, huifkartocht of een ponyritje voor de kids. We stellen samen het programma op zodat het een onvergetelijke dag wordt voor alle aanwezigen.

Capaciteit
Er kunnen zowel kleine feesten (minder dan 50 personen) als grote feesten (meer dan 200 personen) bij ons doorgaan. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte voorzien om tafels en stoelen te zetten en de kinderen te laten spelen!

Geen grote luxe, maar eenvoudige boerenstijl.

Interesse? Boek jouw privéfeest via onderstaande link of kom vrijblijvend een kijkje nemen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons.