Knuffelen met de dieren


Ben jij ooit al eens naar de wellness geweest? Wel, dit is zowat hetzelfde principe. Je komt hier helemaal tot rust en gaat compleet zen naar huis! Wat wil je nog meer?

Na een korte uitleg over onze dieren, mag je weides uitkiezen om met de dieren te knuffelen en te relaxen. Je vertoeft tussen de alpaca's, geiten, varkentjes, schaapjes, pony's, konijntjes,... en geniet ervan hoe ze grazen, spelen of gewoon rusten. Je kan relaxen in onze hangmat, gaan zitten op boomstronken of languit liggen in het gras. In elke wei zijn ook banken voorzien zodat iedereen comfortabel kan zitten. Onze dieren zijn erg sociaal en nieuwsgierig en komen maar al te graag snuffelen en knuffelen. Natuurlijk kan je van de gelegenheid gebruik maken om de dieren te voederen en leuke foto's te maken!

Onze dieren zullen je een onvergetelijke ervaring bezorgen waarbij je helemaal tot rust zal komen.

Deze activiteit is een aanrader om te doen met kinderen vanaf 12 jaar. Jongere kinderen zijn zeker welkom, maar hiervoor raden we eerder een boerderijbezoek aan.

Praktisch

  • ± 120 minuten.
  • Drankje inbegrepen
  • Kinderen moeten steeds vergezeld zijn van volwassenen

Deze activiteit is een groepsactiviteit. Indien je met minder dan 10 personen bent, kan het zijn dat de knuffelsessie met onze dieren gecombineerd wordt met een ander gezin.

Prijs

  • 15 EUR p.p. (minimum 4 betalende personen of €60 bij minder personen)
  • kinderen onder 2 jaar gratis


Wist je dat?

Wist je dat dieren een positief effect hebben op de gezondheid van mensen? Kijken naar dieren en het aaien ervan verhoogt het gelukshormoon oxytocine en doet het stresshormoon cortisol dalen. Dieren hebben een therapeutisch effect en doen even al je zorgen en pijn vergeten. Deze activiteit is dan ook uitermate geschikt voor mensen die herstellen van een depressie of burn-out.

Indien je bang bent van een bepaalde diersoort, graag op voorhand vermelden zodat we daar zeker rekening mee houden! Het is de bedoeling dat je stressniveau daalt, en niet stijgt! ;-)

Veel gestelde vragen

Kan de activiteit doorgaan bij slecht weer?

Bij regenweer moeten we de activiteit helaas verplaatsen naar een andere datum. De dieren houden niet van regen en schuilen liever in hun stalletje.

Kan ik kosteloos annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt, zal de activiteit in rekening worden gebracht (dit om ons eerlijk te compenseren voor het reserveren van onze tijd en het afwijzen van andere potentiële klanten). Lees zeker onze algemene voorwaarden.

Bij slecht weer wordt de activiteit kosteloos verplaatst.