Boerderij speeldagen

Houdt jouw zoon of dochter van dieren, de boerderij en ravotten? Dan zijn onze speeldagen op de boerderij echt iets voor hem/haar. We knuffelen en voederen de dieren, maken een ritje met de tractor, de huifkar of het paard, racen met traptractors en gocarts, knutselen in boerderijthema en ravotten erop los. En dat allemaal in de gezonde buitenlucht. De dag is pas geslaagd als iedereen moe en vuil naar huis gaat!

Nieuwe data worden steeds bekend gemaakt via onze sociale media en de nieuwsbrief. 

Praktisch

  • Animatie van 9u - 16u
  • Maximum 20 kinderen per dag (tenzij anders vermeld)
  • Wij voorzien drank en lunch (frietjes of hotdogs)
  • Tussendoortjes zelf mee te brengen
  • Ouders blijven niet aanwezig

Kampdagen zomervakantie

Boerderij speeldagen

Datum Leeftijd Prijs Beschikbaarheid
Vrij 5/07 3 - 10 jaar €35 VOLZET
Ma 22/07 3 - 10 jaar €35 VOLZET
Do 8/08 3 - 10 jaar €35 VOLZET
Do 22/08 3 - 10 jaar €35 VOLZET

Tweedaagse op de boerderij

- zonder overnachting -

Datum Leeftijd Prijs Beschikbaarheid
Do 11/07 - vrij 12/07 3 - 10 jaar €70 VOLZET
Ma 26/08 - di 27/08 3 - 10 jaar €70 VOLZET

Ponydag

Datum Leeftijd Prijs Beschikbaarheid
Di 16/07 6 - 12 jaar €45 VOLZET

In de zomervakantie organiseren we in samenwerking met Paard & Coaching Yvonne een super leuke ponydag. Een leuke afwisseling tussen speel-, leer- en ponyplezier! Ervaring met paarden is niet nodig! Max. 10 deelnemers.


Kinderyoga en dans kampdag

Datum Leeftijd Prijs Beschikbaarheid
Di 13/08 6 - 12 jaar €40 5 plaatsen

In samenwerking met Jolien van Yogalien organiseren we onze 3de kinderyoga dag. Dit jaar wordt de focus niet alleen op kinderyoga gelegd, maar gaan we ook dansen! Max. 15 deelnemers.Speeldag voor kinderen met autisme

Datum Leeftijd Prijs Beschikbaarheid
Di 2/07 3 - 10 jaar €55 4 plaatsen

Onze standaard speeldagen zijn voor kinderen met ASS vaak niet zo vanzelfsprekend omwille van teveel prikkels, teveel onvoorspelbaarheid en te grote groepen. Daarom organiseren we deze zomervakantie onze eerste boerderij speeldag exclusief voor kinderen met autisme. (Max. 10 deelnemers)

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Paard- en Coaching Yvonne. Yvonne heeft de nodige expertise en opleidingen op vlak van ASS waardoor een optimale begeleiding gegarandeerd wordt.

Wij geloven dat ieder kind recht heeft op vrije tijd en maken dit graag samen mogelijk!

Veel gestelde vragen:

Hoe inschrijven?

Je kan inschrijven door op de knop 'inschrijvingsformulier' te klikken. Via het inschrijvingsformulier vul je de gevraagde gegevens en de gewenste speeldagen in.. De inschrijvingen gaan open vanaf 26 februari om 20u. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Inschrijven voor onze boerderij speeldag voor kinderen met autisme, kan hier.

Opgelet: iedere ouder vult zélf het formulier in voor zijn kind(eren). Wij kunnen niet toestaan dat er kinderen van verschillende gezinnen worden ingeschreven door 1 ouder. Dit omdat we over de juiste gegevens moeten beschikken (zoals telefoonnummer van de ouders in geval van nood).

Wij houden er zoveel mogelijk rekening mee dat vriendjes of vriendinnetjes samen kunnen deelnemen aan de speeldag, dus vergeet dit niet te vermelden.

Bevestigingsmail of reservelijstmail

Heb je het inschrijvingsformulier ingevuld? Dan zal je binnen de week een mail krijgen. Kreeg je geen mailtje? Neem dan even contact op.

Bevestigingsmail: top! Jouw kind is erbij. Je krijgt dan 5 dagen de tijd om de betaling van de speeldag(en) in orde te brengen. 

Reservelijstmail: jammer, maar niet getreurd! Je komt op onze reservelijst, wat wil zeggen dat we jou zullen contacteren als er andere kindjes afvallen wegens geen betaling, ziekte, annulatie,...

Wat moeten de kids meebrengen?

Wij zorgen voor lunch, dus de kinderen moeten enkel een fruitje en koekje meebrengen. Reservekledij is altijd handig!

Bij goed weer (in de zomer) mogen de kinderen hun zwemkledij meebrengen zodat we met water kunnen spelen. Dit wordt steeds nog op voorhand gecommuniceerd.

Wat moeten de kids aandoen?

De kinderen mogen zich kleden naar gelang het weer. Kledij in laagjes is aan te raden, want van het spelen krijgen de kids het snel warm. Hou er zeker rekening mee dat de kleding vuil mag worden!

De kids mogen schoenen of laarzen aandoen die ze gemakkelijk zélf aan en uit kunnen doen.