Boerderij speeldagen

Houdt jouw zoon of dochter van dieren, de boerderij en ravotten? Dan zijn onze speel(namid)dagen op de boerderij echt iets voor hem/haar. We knuffelen en voederen de dieren, maken een ritje met de tractor, de huifkar of het paard, racen met traptractors en gocarts, knutselen in boerderijthema en ravotten erop los. En dat allemaal in de gezonde buitenlucht. De dag is pas geslaagd als iedereen moe en vuil naar huis gaat!

Praktisch

  • Voor kinderen tussen 3 en 10 jaar
  • Maximum 20 kinderen
  • Wij voorzien drank en tussendoortjes.
    Bij de  speeldag (9u-16u) voorzien we ook een lunch.
  • Ouders blijven niet aanwezig 

Wanneer?

KERSTVAKANTIE WEEK 1

Dinsdag 27/12 van 9u-16u (€35 p.p.) VOLZET
Donderdag 29/12 van 14u-17u (€15 p.p.) VOLZET

KERSTVAKANTIE WEEK 2

Dinsdag 3/1 van 9u-16u (€35 p.p.) VOLZET
Donderdag 5/1 van 14u-17u (€15 p.p.) VOLZET

 

Opgelet: iedere ouder vult zélf het formulier in voor zijn kind(eren). Wij kunnen niet toestaan dat er kinderen van verschillende gezinnen worden ingeschreven door 1 ouder. Dit omdat we over de juiste gegevens moeten beschikken (zoals telefoonnummer van de ouders in geval van nood).

Wij houden er wel rekening mee dat vriendjes of vriendinnetjes samen kunnen deelnemen aan de speeldag, dus vergeet dit niet te vermelden bij 'opmerkingen'.

 

Wat als het volzet is?

Schrijf dan zeker in voor onze reservelijst. Het gebeurt elke keer dat mensen niet betalen of er vroegtijdig (of last-minute) wordt afgemeld. Dan word je zeker gecontacteerd en kan jouw kind alsnog meedoen!