Boerderij speeldagen

Houdt jouw zoon of dochter van dieren, de boerderij en ravotten? Dan zijn onze speel(namid)dagen op de boerderij echt iets voor hem/haar. We knuffelen en voederen de dieren, maken een ritje met de tractor, de huifkar of het paard, racen met traptractors en gocarts, knutselen in boerderijthema en ravotten erop los. En dat allemaal in de gezonde buitenlucht. De dag is pas geslaagd als iedereen moe en vuil naar huis gaat!

Praktisch

  • Voor kinderen tussen 3 en 10 jaar
  • Maximum 20 kinderen per dag
  • Wij voorzien drank en lunch (frietjes / hotdogs)
  • Tussendoortjes zelf mee te brengen
  • Ouders blijven niet aanwezig

Data kampdagen

Kerstvakantie:

  • Do 28/12: 9u-16u - volzet
  • Vrij 29/12: 14u-17u
  • Woe 3/1: 9u-16u - volzet
  • Vrij 5/1: 9u-16u - volzet


Hele dag:
€35
Halve dag: €15

Hoe inschrijven?

Je kan inschrijven door op de knop 'inschrijvingsformulier' te klikken. Via het inschrijvingsformulier vul je de gevraagde gegevens in en klikt de juiste speeldagen aan waarop je je kind(eren) wil inschrijven. De inschrijvingen gaan open vanaf 21 september om 20u. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Opgelet: iedere ouder vult zélf het formulier in voor zijn kind(eren). Wij kunnen niet toestaan dat er kinderen van verschillende gezinnen worden ingeschreven door 1 ouder. Dit omdat we over de juiste gegevens moeten beschikken (zoals telefoonnummer van de ouders in geval van nood).

Wij houden er zoveel mogelijk rekening mee dat vriendjes of vriendinnetjes samen kunnen deelnemen aan de speeldag, dus vergeet dit niet te vermelden bij 'opmerkingen'.

Bevestigingsmail of reservelijstmail

Heb je het inschrijvingsformulier ingevuld? Dan zal je ten laatste zondag 24/09 een mail aankrijgen. Kreeg je geen mailtje? Dan sta je op onze reservelijst.

Bevestigingsmail: top! Jouw kind is erbij. Je krijgt dan 5 dagen de tijd om de betaling van de speeldag(en) in orde te brengen. 

Reservelijstmail: jammer, maar niet getreurd! Je komt op onze reservelijst, wat wil zeggen dat we jou zullen contacteren als er andere kindjes afvallen wegens geen betaling, ziekte, annulatie,... 

Volzet?

Schrijf dan zeker nog in voor onze reservelijst. Het gebeurt elke keer dat mensen niet betalen of er vroegtijdig (of last-minute) wordt afgemeld. Dan word je zeker gecontacteerd en kan jouw kind alsnog deelnemen!

 

Veel gestelde vragen:

Wat moeten de kids meebrengen?

Wij zorgen voor lunch, dus de kinderen moeten enkel een fruitje en koekje meebrengen. Reservekledij is altijd handig!

Bij goed weer (in de zomer) mogen de kinderen hun zwemkledij meebrengen zodat we met water mogen spelen. Dit wordt steeds nog op voorhand gecommuniceerd.

Wat moeten de kids aandoen?

De kinderen mogen zich kleden naar gelang het weer. Kledij in laagjes is aan te raden, want van het spelen krijgen de kids het snel warm. Hou er zeker rekening mee dat de kleding vuil mag worden!

De kids mogen schoenen of laarzen aandoen die ze gemakkelijk zélf aan en uit kunnen doen.