Paard & Coaching

 

Is je kind dol op paarden en wil hij/zij alles te weten komen over deze prachtige dieren? Dan zijn de workshops en ponylessen van Paard & Coaching Yvonne helemaal iets voor jullie! Laat je kind genieten van een unieke en leerrijke ervaring waar ze de wereld van paarden verkennen in een leuke en ontspannen sfeer! En dat allemaal op onze locatie met onze super lieve pony’s. 
In de vakantie worden er leuke ponydagen georganiseerd.

Bij Paard & Coaching Yvonne kan je ook terecht voor coaching met paarden voor volwassenen en kinderen.

Benieuwd naar wat Paard & Coaching Yvonne voor jou kan betekenen? Neem dan zeker een kijkje op Yvonne haar website of neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Paardencoaching

Paardencoaching is een vorm van coaching waarbij het paard ingezet wordt als co-coach. Paarden reageren op een natuurlijke manier op onze emoties en gedrag. Een paard oordeelt niet en kan enkel in het hier en nu reageren. Het paard zal je spiegelen, helpen of steunen. Door oefeningen en interactie met paarden krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en patronen. Zo helpen paarden je om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen. Ervaring met paarden is hiervoor absoluut niet nodig.  

Paardencoaching kan ingezet worden bij verschillende hulpvragen:

- Burn-out
- Moeite met grenzen aangeven
- Weinig zelfvertrouwen
- Faalangst
- Emotieregulatie
- Rouw- en verlies
- ASS/ADHD
- .....

Ponylessen

Bij Paard & Coaching Yvonne kan je terecht voor ponylesjes. De lessen zijn geen standaard manegelessen maar net even wat anders. Bij Yvonne staat je paard of pony niet opgezadeld klaar als je aankomt. Nee, je leert van A tot Z wat er nodig is om te gaan rijden. Je leert hoe je een paard moet verzorgen, wat hij nodig heeft, hoe je moet opzadelen. We doen grondwerk, spelletjes en natuurlijk is er voldoende tijd om ook te leren rijden. Daarom duurt een les bij ons 1,5 uur ipv 1 uur en wordt er maximaal les gegeven aan 2 personen tegelijk. 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook als je angstig bent of om welke reden dan ook wat meer tijd nodig hebt om het te leren.

Geschikte kledij en een cap zijn een vereiste, een bodyprotector wordt aangeraden. Veiligheid voor alles.

Ponydagen

Samen met Yvonne zullen we ponydagen organiseren in de vakanties. We verzorgen, versieren en knuffelen de pony's, doen spelletjes naast, met en op de pony's, en ondertussen leer je veel bij over deze prachtige dieren!