Extra's

Speeldagen op de boerderij


Houdt je kind van dieren, spelen en ravotten, maar is hij / zij nog niet jarig? Geen zorgen! Wij organiseren in elke vakantie ook speeldagen en speelnamiddagen op de boerderij. We spelen leuke spelletjes, knuffelen met de dieren, maken een ritje met de tractor, de huifkar of het paard en ravotten erop los. De dag is pas geslaagd als we allemaal moe en vuil naar huis gaan! 


Huifkartochten


Wil je graag de prachtige omgeving eens op een andere manier verkennen? Ben je voor je feestelijke gelegenheid op zoek naar een originele en sfeervolle manier om met z'n allen op stap te gaan? Dan is onze huifkar mét tractor net wat je zoekt!


Zorgboerderij

Naast onze speel- en beleefboerderij hebben we bij DierenWeelde ook een maatschappelijke functie. Wekelijks ontvangen we verschillende zorgboeren en -boerinnen op de boerderij. Onder individuele begeleiding bieden we in een familiale sfeer een zinvolle en gevarieerde dagbesteding aan kwetsbare personen.


AlpacaYoga

In samenwerking met Yoga on the road by Suus organiseren we yogasessies tussen de dieren. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. Geniet van het buiten zijn en de mooie dieren om je heen.


Paard -en coaching


Is je kind dol op paarden en wil hij/zij alles te weten komen over deze prachtige dieren? Dan zijn de 
workshops en ponylessen van Paard & Coaching Yvonne helemaal iets voor hem/haar! Laat je kind genieten van een unieke en leerrijke ervaring waar ze de wereld van paarden verkennen in een leuke en ontspannen sfeer!
Ook voor paardencoaching kan je bij Yvonne terecht.


Vrijgezellenfeestje - Teambuilding


Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeestje of een teambuilding? Dan is DierenWeelde misschien wel iets voor jullie! Knuffelen met de dieren, een alpacawandeling en dat in combinatie met een huifkartocht en een leuke picknick of BBQ? Stel de vrijgezellen of teambuilding helemaal zelf samen! Interesse? Neem dan contact met ons op!Fotosessies voor communie, lentefeest of trouw

Wil jij graag een fotoshoot tussen de dieren of met een grote tractor? Dat kan! Onze locatie en dieren zijn uitermate geschikt voor fotoshoots. Maaike is hobbyfotograaf en kan leuke foto's maken. Óf je kan zelf een fotograaf meebrengen en onze locatie huren. We kunnen ook professionele fotografen aanbevelen. Alles is mogelijk! Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Cadeaubon


Wil je iemand verrassen en kan je niet kiezen uit de activiteiten? Doe een cadeaubon cadeau! Dan kan het feestvarken zelf kiezen. De cadeaubon kan worden afgehaald, of per mail verzonden.


Heb jij zelf een leuk idee? Shoot! Dan bekijken we samen wat mogelijk is en hoe we dit kunnen uitwerken.