Extra's


Speel(namid)dag op de boerderij

Hou jij van dieren, spelen en ravotten, maar ben je nog niet jarig? Geen zorgen! Wij organiseren ook speeldagen en speelnamiddagen op de boerderij. We spelen leuke spelletjes, knuffelen met de dieren, maken een ritje met de tractor, de huifkar of het paard en ravotten erop los. De dag is pas geslaagd als we allemaal moe en vuil naar huis gaan! 

In de vakanties worden ook kampdagen georganiseerd. Houd onze facebookpagina goed in het oog. Hier wordt alle informatie gedeeld over de mogelijke data.


Huifkartochten

Wil je graag de prachtige omgeving eens op een andere manier verkennen? Ben je voor je feestelijke gelegenheid op zoek naar een originele en sfeervolle manier om met z'n allen op stap te gaan? Dan is onze huifkar mét tractor net wat je zoekt!


Vrijgezellenfeestjes

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeestje? Dan is DierenWeelde misschien wel iets voor jou! We doen een rondleiding op de boerderij en maken een fijne dierenwandeling. Natuurlijk maken we ook tijd om te chillen tussen de dieren! Er is ook de mogelijkheid om te picknicken tussen de alpaca's. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Fotosessies voor communie, lentefeest of trouw

Wil jij graag een fotoshoot tussen de dieren of met een grote tractor? Dat kan! Onze locatie en dieren zijn uitermate geschikt voor fotoshoots. Maaike is hobbyfotograaf en kan leuke foto's maken. Óf je kan zelf een fotograaf meebrengen en onze locatie huren. We kunnen ook professionele fotografen aanbevelen. Alles is mogelijk! Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen en kan je niet kiezen uit de activiteiten? Doe een cadeaubon cadeau! Dan kan het feestvarken zelf kiezen. De cadeaubon kan worden afgehaald, of per mail verzonden.


Heb jij zelf een leuk idee? Shoot! Dan bekijken we samen wat mogelijk is en hoe we dit kunnen uitwerken.