Boerderijbezoek


Wij doen op onze boerderij begeleide bezoeken, steeds aangepast aan de leeftijdsgroep. We proberen op een enthousiaste manier kinderen en volwassenen iets bij te brengen over landbouw en dieren.

We maken een rondleiding op de boerderij en voorzien leuke voeder- en knuffelmomenten met de dieren. Voor kinderen wordt extra tijd gemaakt om vrij te spelen en te ravotten! De traptractors en gocarts staan klaar, het springkasteel gaat op en de kinderen kunnen zich volledig uitleven in de speelweide. Het is een actief boerderijbezoek, wat wil zeggen dat iedereen de handen uit de mouwen mag steken. Kinderen kunnen zich ontpoppen tot echte boertjes en boerinnetjes! Ze mogen dan ook een traptractor (of gocart) gebruiken om de rondleiding mee te volgen. Plezier verzekerd!

Pony- of tractorritje

Is jouw kind zot van paarden of tractors en wil hij/zij heel graag eens een ritje op een pony of met een tractor maken? Voor een kleine meerprijs is dat mogelijk in combinatie met een boerderijbezoek.

Als jullie kiezen voor ponyrijden gaan we samen de pony van de wei halen, poetsen we hem en wandelen enkele rondjes op de boerderij met de kids op de rug! De ponyritjes zijn steeds met een begeleider naast het paard.

Als jullie kiezen voor een ritje met de tractor, dan maak je samen met de boer een rondrit rond de boerderij. En wie durft mag ook eens aan het stuur draaien! 

Gelieve steeds op voorhand te vermelden als je een pony- of tractor ritje wil doen, dan plannen we wat extra tijd in!

 

Praktisch

  • +/- 90 minuten
  • Drankje inbegrepen
  • Kinderen moeten steeds vergezeld zijn van volwassenen 

Wij doen boerderijbezoeken voor gezinnen, families, vriendengroepen en scholen (zowel kleuterschool als lagere school), maar ook verenigingen, zorginstellingen en andere groepen zijn welkom! Onze boerderij is rolstoel toegankelijk. 

Indien je met minder dan 10 personen bent, kan het zijn dat het boerderijbezoek gecombineerd wordt met een ander gezin.

Prijs

  • 15 EUR p.p. (min. 4 betalende personen of €60 bij minder personen)
  • kinderen onder 2 jaar gratis

Ben je met minder dan 4 personen? Hoor dan eens of je ergens bij kan aansluiten!