Boerderijbezoek


Wij doen op onze boerderij begeleide bezoeken, steeds aangepast aan de leeftijdsgroep. We proberen op een enthousiaste manier kinderen en volwassenen iets bij te brengen over landbouw en dieren.

We maken een rondleiding op de boerderij en voorzien leuke voeder- en knuffelmomenten met de dieren. Voor kinderen wordt extra tijd gemaakt om vrij te spelen en te ravotten! De traptractors en gocarts staan klaar, het springkasteel gaat op en de kinderen kunnen zich volledig uitleven in de speelweide. Het is een actief boerderijbezoek, wat wil zeggen dat iedereen de handen uit de mouwen mag steken. Kinderen kunnen zich ontpoppen tot echte boertjes en boerinnetjes! Ze mogen dan ook een traptractor (of gocart) gebruiken om de rondleiding mee te volgen. Plezier verzekerd!

Na afloop krijgen kinderen een boerderijdiploma met hun naam op! Een leuk aandenken waar ze héél trots op zullen zijn.


Deze activiteit is een aanrader om te doen met kinderen t.e.m. 12 jaar! 
Oudere kinderen zijn zeker welkom, maar hiervoor raden we eerder het knuffelen met de dieren aan.

Praktisch

  • +/- 90 minuten
  • Drankje inbegrepen
  • Boerderijdiploma voor de kids
  • Kinderen moeten steeds vergezeld zijn van volwassenen 

Wij doen boerderijbezoeken voor gezinnen, families, vriendengroepen en scholen (zowel kleuterschool als lagere school), maar ook verenigingen, zorginstellingen en andere groepen zijn welkom! Onze boerderij is rolstoel toegankelijk. 

Deze activiteit is een groepsactiviteit. Indien je met minder dan 10 personen bent, kan het zijn dat het boerderijbezoek gecombineerd wordt met een ander gezin.

Prijs

  • 15 EUR p.p. (min. 4 betalende personen of €60 bij minder personen)
  • kinderen onder 2 jaar gratis

Veelgestelde vragen

Is een pony of tractor ritje mogelijk?

Is jouw kind zot van paarden of tractors en wil hij/zij heel graag eens een ritje op een pony of met een tractor maken? Voor een kleine meerprijs is dat mogelijk in combinatie met een boerderijbezoek.

Als jullie kiezen voor ponyrijden gaan we samen de pony van de wei halen, poetsen we hem en wandelen enkele rondjes op de boerderij met de kids op de rug! De ponyritjes zijn steeds met een begeleider naast het paard.

Als jullie kiezen voor een ritje met de tractor, dan maak je samen met de boer een rondrit rond de boerderij. En wie durft mag ook eens aan het stuur draaien! 

Gelieve steeds op voorhand te vermelden als je een pony- of tractor ritje wil doen, dan plannen we wat extra tijd in!

Kan de activiteit doorgaan bij slecht weer?

Bij regenweer moeten we de activiteit helaas verplaatsen naar een andere datum. De dieren houden niet van regen en schuilen liever in hun stalletje.

Kan ik kosteloos annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt, zal de activiteit in rekening worden gebracht (dit om ons eerlijk te compenseren voor het reserveren van onze tijd en het afwijzen van andere potentiële klanten). Lees zeker onze algemene voorwaarden.

Bij slecht weer wordt de activiteit kosteloos verplaatst.