Veelgestelde vragen 

 

Waar en wanneer moeten we aanwezig zijn?

De activiteit begint steeds op het afgesproken tijdstip. Er wordt verwacht dat je stipt op tijd bent. Indien je te laat komt, kunnen we de activiteit niet laten uitlopen.

Bij een boerderijfeestje word je 10 minuten voor aanvang van het feestje verwacht zodat de jarige zelf de vriendjes en vriendinnetjes kan ontvangen.

Parkeren kan op de parking, deze bevindt zich voor de tweede stal.

Wat bij slecht weer?
Bij minder goed weer kunnen boerderijfeestjes doorgaan. Voor een klein beetje regen zullen we niet binnen blijven. Bij heel slecht weer zullen de activiteiten aangepast worden zodat we ook in de loods kunnen spelen.

Dierenwandelingen, boerderijbezoeken en chillen tussen de dieren worden geannuleerd bij regenweer. Dit aangezien de dieren dan liever op stal staan. Er wordt dan een nieuwe datum afgesproken.

Hoe kan ik betalen?
De betaling gebeurt steeds contant of via Payconiq op het einde van de activiteit. Er is geen bancontact aanwezig. Bij boerderijfeestjes wordt een  voorschot van €100 gevraagd.

Kan ik annuleren?
Annuleren kan tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt of wanneer de klant niet komt opdagen, zal de activiteit in rekening worden gebracht (dit om ons eerlijk te compenseren voor het reserveren van onze tijd, de eventueel reeds gemaakte kosten en het afwijzen van andere potentiële klanten). Een voorschot wordt niet terugbetaald bij annulatie.

Wat bij ongevallen?
Boerin Maaike heeft een EHBO opleidingen gevolgd en wij beschikken over een verbanddoos, dus kleine pijntjes kunnen zeker en vast verzorgd worden! Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade.


Kunnen prijzen aangepast worden?
Ja, er is steeds de mogelijkheid dat prijzen gewijzigd worden.

Is DierenWeelde met het openbaar vervoer bereikbaar?

Doordat onze boerderij in een mooi, rustig en groen gebied ligt, zijn we moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De stations van Turnhout en Tilburg liggen beiden op ongeveer 17 km en de dichtstbijzijnde bushalte is op 2,5 km afstand van de boerderij.

Portretrecht:
Tijdens activiteiten kunnen foto's en/of filmpjes gemaakt worden. Deze kunnen gebruikt worden voor sociale media en/of onze website. Indien je hier bezwaar tegen hebt, mag je ons er schriftelijk van op de hoogte stellen.