In de buurt

Wandelen en fietsen

Gewestbos Ravels

Je wil graag de natuur in voor een verkwikkende wandeling? Dit kan in het gewestbos in Ravels. Vanuit Bezoekerscentrum Het Boshuis kan je kiezen uit meerdere bewegwijzerde trajecten, variërend van 2,8 km tot 10km. Aanrader met kinderen: Graveravenpad (2,8km). Aanrader volwassenen: Bruggeskeswandeling (10km).

Afstand: 7km

Landschap de Liereman

Landschap De Liereman, gelegen tussen Oud-Turnhout en Arendonk, is niet alleen een van de oudste erkende natuurgebieden van Vlaanderen, het is ook officieel stiltegebied. Hou je van natuur en wil je de rust opzoeken? In dit natuurgebied zijn verschillende bewegwijzerde wandelingen in de prachtige natuur.

Afstand: 14km

Horeca

Er is een lijst ter beschikking met eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Vraag ernaar bij Maaike of download hem hieronder.

't Hegse Stalleke

't Hegse Stalleke is een gezellig café met groot terras. Jong en oud hebben het er naar hun zin. Kenmerkend voor 't Hegse Stalletje is hun grote speeltuin met een diversiteit aan speeltoestellen.

Afstand: 1km 

In den Bockenreyder

Herberg in den Bockenreyder is een heel gezellig café, gelegen midden in de Nederlandse bossen in landgoed “De Utrecht”, Typisch aan 'Den Bockenreyder' is de oude 'Bokrijk' stijl waardoor er een hele leuke sfeer heerst. Je kan er terecht voor een drankje of een typische uitsmijter. Van hieruit vertrekken ook verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes. Hier moet je eens geweest zijn!

Afstand: 13km

Uitstappen

Steptours

Trek erop uit in de Noorderkempen met een E-steps en rij één van de leuke routes zoals vb. 'Pieren-route' of een eigen 'freestyle' traject. Je kan een tijdsblok naar uw keuze reserveren. Combineer het met een hapje of drankje bij de nabijgelegen horeca, of reserveer een picknick voor onderweg.

Afstand: 6km

De spartelvijver

Bij mooi weer is de spartelvijver ideaal voor een familieuitstap. Je kan er lekker zwemmen, spelen in het zand of gewoon genieten van de zon. Er is een taverne aan die je voorziet van een natje en een droogje.

Afstand: 8km

Klim -en avonturenbos Rocks N Rivers

Hou je van avontuur en klimmen? Dan is Klim -en avondturenbos in Goirle echt wat voor jou. Leef je helemaal uit in het leuke klimbos, maak avontuurlijke wandelingen door het bos, ga op ontdekking met een E-shopper,... Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten voor jong en oud. Op voorhand reserveren is verplicht! Vlakbij het klimbos kan je lekker eten in het restaurant 'De Roovertsche Leij'.

Afstand: 8km

Baarle 

Het dorp Baarle, bestaat uit de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog. Het is een heel gezellig grensdorpje dat bruist van gezellige levendigheid. Je kan er terecht voor iets te eten of te drinken, te shoppen of gezellig rond te kuieren. 

Afstand: 9km 

De Beekse Bergen

De Beekse Bergen is een prachtig dierenpark gelegen in Hilvarenbeek. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden ca. 100 diersoorten gehouden die leven op uitgestrekte vlaktes in prachtige verrijkte verblijven. Je kan kiezen voor een autosafari, bussafari, bootsafari of wandelsafari. Naast het safaripark is er Speelland. Daar beleven kinderen een heerlijke dag vol speel- en waterplezier. De combinatie is erg leuk en haalbaar op 1 dag.

Afstand: 15km

Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark met een sprookjesachtige sfeer. Het is een uniek park, midden in de natuur waar jong en oud veel plezier zullen beleven!

Afstand: 28km

Shoppen in Turnhout of Tilburg

Hou je van shoppen? Dan zijn Tilburg en Turnhout vlakbij! Je vindt er winkels van grote ketens, maar ook lokale handelaars. Geniet van de bruisende sfeer die de autovrije winkelstraten te bieden hebben!

Afstand Turnhout (BE): 17km
Afstand Tilburg (NL):
 18km


Meer weten over wat er te doen is in de buurt?