Onze boerderij

Onze boerderij is gevestigd middenin de mooie natuur van Weelde. Een landelijk dorpje in de Antwerpse Kempen, vlakbij de Nederlandse grens.

In 2005 werd het melkveebedrijf van Dirk zijn vader omgebouwd tot kalverbedrijf. Toen Maaike in 2013 op de boerderij kwam wonen, bracht ze geiten, kippen en konijnen mee. Al snel kwamen er ook een hond, paarden, katten en alpaca's bij en werd het als het ware een echte kinderboerderij. In 2016 nam Dirk het bedrijf van zijn vader over en kwamen er bouwplannen. Het landbouwbedrijf werd uitgebreid waardoor er plaats kwam voor meer kalveren. Alle verloren hoekjes op de boerderij werden al snel omgetoverd tot extra dierenweides zodat ook onze hobbydieren meer ruimte kregen. Samen werd er hard gewerkt om de verblijven piekfijn in orde te brengen, want het welzijn van de dieren is erg belangrijk. Later kwam er ook een omheinde speelweide bij, gemaakt van materialen die we allemaal op onze boerderij konden vinden. De speelweide is goed voor uren (veilig) speelplezier!

In het voorjaar van 2022 werd het campergedeelte verder aangelegd zodat ook vakantiegangers kunnen genieten van deze unieke locatie.