Veelgestelde vragen

 

Waar en wanneer moeten we aanwezig zijn?
Tijdstippen worden steeds per mail afgesproken. Jullie worden stipt op tijd verwacht.

Parkeren kan op de parking, deze bevindt zich voor de tweede stal.

Wat bij slecht weer?
Bij minder goed weer kunnen boerderijfeestjes doorgaan. Voor een klein beetje regen zullen we niet binnen blijven. Bij heel slecht weer zullen de activiteiten aangepast worden zodat we ook in de loods kunnen spelen.

Dierenwandelingen, boerderijbezoeken en chillen tussen de dieren worden geannuleerd bij regenweer. Dit aangezien de dieren dan liever op stal staan. Er wordt dan een nieuwe datum afgesproken.

Hoe kan ik betalen?
De betaling gebeurt steeds contant of via Payconiq. Er is geen bancontact aanwezig. 

Kan ik annuleren?
Annulatie mag tot 7 dagen voor aanvang van de activiteit. Indien er later geannuleerd wordt, zal de activiteit worden aangerekend.


Wat bij ongevallen?
Maaike heeft een EHBO opleidingen gevolgd en wij beschikken over een verbanddoos, dus kleine pijntjes kunnen zeker en vast verzorgd worden! Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade.


Kunnen prijzen aangepast worden?
Ja, er is steeds de mogelijkheid dat prijzen gewijzigd worden.

Is DierenWeelde met het openbaar vervoer bereikbaar?

Doordat onze boerderij in een mooi, rustig en groen gebied ligt, zijn we niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De stations van Turnhout en Tilburg liggen beiden op ongeveer 17 km en de dichtstbijzijnde bushalte is op 2,5 km afstand van de boerderij.

Portretrecht:
Indien je deelneemt aan onze activiteiten, geef je toestemming om de door ons genomen foto's te gebruiken op sociale media en op de website.