Kinderfeestjes

Zin in een avontuurlijk en leerrijk verjaardagsfeestje op de boerenbuiten? Houd je kind van ravotten en dieren en is hij/zij niet bang om de handen vuil te maken? Dan is een boerderijfeestje zeker iets voor jullie. Je kan je feestje volledig zelf op maat samen stellen zodat het een uniek en onvergetelijk feestje wordt!

We beschikken over een grote, geïsoleerde speelschuur. Daardoor kunnen feestjes altijd doorgaan, ook bij slecht weer en/of in de winter!

Praktisch

 • Op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag
 • 3 uur speelplezier
 • Voor kinderen van 4 - 12 jaar
 • Drank inbegrepen
 • Cadeautje voor de jarige
 • Ouders van de jarige houden mee een oogje in het zeil

Prijs

We bieden een basisprijs aan voor kinderfeestjes en van daaruit is het mogelijk om extra's toe te voegen zodat ieder feestje uniek is. De prijs van de extra's zijn per kind en worden steeds berekend per aantal deelnemende kinderen (ook al neemt niet elk kind deel aan de activiteit). 

 • 1 - 10 kinderen: basisprijs €150 
 • vanaf 11 kinderen: €15 p.p. extra

Extra's

Snacks

 • Frietjes (+ €3 p.p.)
 • Hotdogs (+ €3 p.p.)
 • Pannenkoeken (+ €3 p.p.)
 • Cake (+ €1,5 p.p.)
 • ijsje (+ €1,5 p.p.)
 • Zelfgemaakte suikerspin (+ €1,5 p.p.)

Cake, suikerspin en/of een ijsje kunnen gecombineerd worden met de andere snacks.

Activiteiten (+ €2 p.p.) 

 • Ponyrijden
 • Ritje met een tractor 
 • Huifkar
 • Wandeling met de alpaca's: +8 jaar

Ponyrijden en een ritje met de tractor kunnen gecombineerd worden.

Traktatie (+€3 p.p.)

Je kan ervoor kiezen dat wij zorgen voor de traktatie op het einde van het feestje. Dan krijgen alle kinderen een leuke boerderijmedaille en een regenbooglolly of een zakje chips mee naar huis! Ze mogen zelf kiezen wat voor lekkers ze meenemen. Je mag natuurlijk ook zelf een traktatie voorzien!

Boerderijdiploma (+€1 p.p.)

Wil je de kids een leuk aandenken bezorgen aan een super leuk boerderij feestje? Geef ze dan een boerderijdiploma met hun naam cadeau! 

Reserveer via bovenstaande knop jouw kinderfeestje. Kies eerst een datum en stel vervolgens zelf je feestje samen. Wil je graag een andere dag of uur? Laat het ons zeker weten en we bekijken samen de mogelijkheden.

De reservering is pas definitief na het betalen van het voorschot van €100 via ons online boekingssysteem.

Veelgestelde vragen:

Hoe ziet een feestje eruit?

Terwijl we wachten tot iedereen er is, ravotten de kids er op los. Ze spelen met de traptractors en gocarts, springen op het springkasteel of trampoline en bouwen de mooiste creaties in de zandbak of met de blokken. Nadien gaan we met z’n allen aan tafel om de cadeautjes open te maken en wordt er gezongen voor het feestvarken. vervolgens gaan we samen met de boerin kennis maken met alle dieren. We komen veel te weten over alle beestjes op de boerderij. De kids mogen de handen uit de mouwen steken en mee de diertjes voederen en knuffelen! Kies je voor een extra activiteit? Dan gaan we nadien met de pony of de tractor rijden, bouwen we een feestje in de huifkar of maken we een leuke alpacawandeling. Kies je geen extra activiteit? Dan mogen de kinderen vrij spelen op de boerderij.

Van al dat ravotten beginnen de buikjes natuurlijk te knorren, dus wordt het tijd voor wat lekkers. De snack mag de jarige zelf kiezen! We sluiten de dag af met vrij spel. Aan het einde van het feestje gaan alle kinderen moe, maar voldaan naar huis! 

Meerdere vriendjes willen samen een feestje geven, kan dit?

Ja zeker! Je mag met twee jarigen een feestje geven, dan is er dubbel zoveel plezier! We rekenen hiervoor een kleine meerprijs van €10 zodat beide feestvarkens een attentie kunnen ontvangen.

Kan het feestje doorgaan bij slecht weer?

Bij slecht weer kunnen kinderfeestjes gewoon doorgaan. Als het regent doen we binnenactiviteiten in onze grote speelschuur. Wanneer het te slecht weer is om naar de dieren te gaan, komen de dieren op bezoek in de schuur. Ook het ponyrijden kan in deze schuur doorgaan!

Kan ik kosteloos annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt, zal de activiteit in rekening worden gebracht. Lees zeker onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer kan ik best reserveren?

Wegens het grote enthousiasme en de beperkte plaatsen vragen we om enkele maanden op voorhand te reserveren. Klik op de knop 'boek hier jouw feestje', kies je datum en vul het inschrijvingsformulier in. De reservering is pas definitief na het betalen van het voorschot van €100.