Algemene Voorwaarden

Toepassing algemene voorwaarden

Alle bepalingen en afspraken beschreven in deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de activiteiten aangeboden door DierenWeelde. Door deel te nemen aan een activiteit of je kind in te schrijven, ga je akkoord met deze voorwaarden en met ons privacybeleid.

Reservering en bevestiging

De reservering van een activiteit kan via onze online agenda of per mail. De reservering van een kinderfeestje of de inschrijving voor een speeldag kan énkel via ons inschrijvingsformulief. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek, stuurt DierenWeelde een bevestiging per e-mail. Pas dan  is de reservering definitief. 

Info, prijzen en betaling

Alle info en prijzen omtrent de activiteiten kan je terugvinden op onze website. Afwijkende prijzen worden steeds via een offerte of per mail bekend gemaakt. De prijzen zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief btw. DierenWeelde behoudt zich het recht om de prijzen op ieder moment te wijzigen.

Bij boerderijfeestjes wordt een voorschot gevraagd. De rest van de betaling gebeurt op het einde van de activiteit. Dit kan contant of via Payconiq. Bij speeldagen wordt het afgesproken bedrag na de inschrijving binnen de 5 dagen per overschrijving overgemaakt op het rekeningnummer BE67 7340 5512 3287.

Aankomst

De activiteit begint steeds op het afgesproken tijdstip. Er wordt verwacht dat je stipt op tijd bent. Indien je te laat komt, kunnen we de activiteit niet laten uitlopen.

Bij een boerderijfeestje word je 10 minuten voor aanvang van het feestje verwacht zodat de jarige zelf de genodigde kindjes kan ontvangen.

Annuleren

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt of wanneer de klant niet komt opdagen, zal de activiteit in rekening worden gebracht (dit om ons eerlijk te compenseren voor het reserveren van onze tijd, de eventueel reeds gemaakte kosten en het afwijzen van andere potentiële klanten). Een voorschot wordt niet terugbetaald bij annulatie.

Bij speeldagen kan er geannuleerd worden tot 2 dagen voor de activiteit aangezien er gewerkt wordt met een wachtlijst. Indien later geannuleerd  wordt, is er geen terugbetaling meer mogelijk.

DierenWeelde behoudt zich het recht om een activiteit te annuleren als gevolg van ziekte van de begeleiding of overmacht. In dit geval zal het eventueel betaalde bedrag worden teruggestort.

Sinterklaasdag: bij annulatie van jouw deelname worden tickets niet terugbetaald. Ze mogen eventueel wel doorverkocht worden indien we hiervan op de hoogte worden gesteld.

Weersomstandigheden

Bij slecht weer kunnen boerderijfeestjes en speeldagen doorgaan. Voor een klein beetje regen zullen we niet binnen blijven. Bij hevige regen zullen de activiteiten aangepast worden zodat deze ook in de speelschuur kunnen doorgaan.

Dierenwandelingen, boerderijbezoeken en knuffelen met de dieren worden geannuleerd en verplaatst bij regenweer. Dit aangezien de dieren dan liever op stal staan. Er wordt dan een nieuwe datum afgesproken.

Specifieke informatie

Draag kledij die aangepast is aan de activiteit en de weersomstandigheden. Laat waardevolle voorwerpen thuis. Als je ze toch bij hebt, ben je er zelf verantwoordelijk voor. Bij speeldagen wordt er steeds gecommuniceerd wat de kinderen moeten meebrengen.

Aansprakelijkheid en ongevallen

Boerin Maaike heeft een EHBO opleidingen gevolgd. We beschikken over een verbanddoos, dus kleine pijntjes kunnen zeker en vast verzorgd worden. Het deelnemen aan activiteiten van DierenWeelde is op eigen risico. DierenWeelde is niet aansprakelijk voor materiële of lichamelijke schade opgedaan tijdens onze activiteiten.

Begeleiding

Al onze activiteiten zijn onder begeleiding van boerin Maaike. We verwachten dat deelnemers tijdens de duur van de activiteit bij de begeleiding blijven en zich houden aan de afspraken en verwachtingen die de begeleiding bij het begin van een activiteit vooropstelt. Kinderen worden tijdens de activiteit ten allen tijden vergezeld door hun ouders of de verantwoordelijke van het feestje (behalve bij speeldagen).

Portretrecht

Tijdens activiteiten kunnen foto’s en/of filmpjes gemaakt worden. Deze kunnen gebruikt worden in publicaties. Indien je hier bezwaar tegen hebt, moet je ons er schriftelijk van op de hoogte stellen. 

Dierenwelzijn

Het welzijn van onze dieren is voor ons van uiterst groot belang. Daarom verwachten wij dat iedereen met veel respect met onze dieren omgaat. Indien dit niet het geval is, heeft de begeleiding het recht om de activiteit stop te zetten of de betreffende persoon niet meer toe te laten in de dierenweides.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden? Laat het ons weten.

Graag tot ziens!

Meer info:

Via mail: dierenweelde@gmail.com
Via telefoon: +32 472 72 40 29