Chillen tussen de dieren


Ben jij ooit al eens naar de sauna geweest? Wel, dit is zowat hetzelfde principe. Je komt hier helemaal tot rust en gaat compleet zen naar huis! Wat wil je nog meer?

Na een korte uitleg over onze dieren, mag je een wei uitkiezen om in te chillen. Je vertoeft tussen de alpaca's en de geiten en geniet ervan hoe ze grazen, spelen of gewoon rusten. Je kan relaxen in onze hangmat, gaan zitten op boomstronken of languit liggen in het malse gras. Onze dieren zijn erg nieuwsgierig en komen maar al te graag even snuffelen en knuffelen. Natuurlijk kan je van de gelegenheid gebruik maken om de dieren te voederen en leuke selfies te nemen! 

Onze alpaca's, geitjes en pony's zullen je een onvergetelijke ervaring bezorgen waarbij je helemaal tot rust zal komen.

Deze activiteit is niet ideaal met kleine kinderen. Hiervoor raden we eerder een boerderijbezoek aan.

Praktisch

  • ± 90 minuten.
  • Drankje inbegrepen

Prijs

  • 15 EUR p.p.

 


Wist je dat?

Dieren een positief effect hebben op de gezondheid van mensen? Kijken naar dieren en het aaien ervan verhoogt het gelukshormoon oxytocine en doet het stresshormoon cortisol dalen. Dieren hebben een therapeutisch effect en doen even al je zorgen en pijn vergeten. Deze activiteit is dan ook uitermate geschikt voor mensen die herstellen van een depressie of burn-out.

Indien je bang bent van een bepaalde diersoort, graag op voorhand vermelden zodat we daar zeker rekening mee houden! Het is de bedoeling dat je stressniveau daalt, en niet stijgt! ;-)