Alpacawandeling


Een alpacawandeling is een unieke ervaring voor jong en oud. Na de kennismaking met de dieren en een korte uitleg gaan we op stap met de alpaca's. We voorzien één alpaca per twee of drie personen. Samen wandelen we langs de velden rond de boerderij. De wandeling is ongeveer 3km en is volledig op het (rustige) tempo van de dieren. Nadien wordt er een drankje aangeboden zodat we nog gezellig kunnen napraten over de nieuwe ervaring. Er wordt natuurlijk ook voldoende tijd voorzien om te knuffelen met de dieren en foto's te nemen. Kinderen kunnen hun overtollige energie kwijt in de speelweide en/of speelschuur. 

Een alpacawandeling is een leuke activiteit om te doen met je gezin, met vrienden of in groep.

Aangezien de wandeling ook door veldwegen gaat, is deze niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Tip: kies voor een draagzak i.p.v. voor een kinderwagen.
Voor kinderwagens en rolstoelen kunnen wij eventueel een andere wandeling voorzien. Vergeet dit zeker niet te vermelden bij de reservatie.

Praktisch

  • +/- 90 minuten
  • kinderen onder 2 jaar gratis
  • Kinderen onder 12 jaar moeten steeds begeleid worden door een volwassene
  • Minimum 4 personen, maximum 12 personen
  • Gesloten schoenen dragen die tegen wat modder kunnen

Prijs

  • 20 EUR p.p. (min. 4 betalende personen of €80 bij minder personen)


Uit veiligheid voor onze dieren kunnen wij geen vreemde honden toelaten tijdens de wandeling.

 

Veelgestelde vragen

Kan de activiteit doorgaan bij slecht weer?

Bij regenweer moeten we de activiteit helaas verplaatsen naar een andere datum. De dieren houden niet van regen en schuilen liever in hun stalletje.

Kan ik kosteloos annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de afgesproken datum, verzetten tot 7 dagen vooraf. Indien er later geannuleerd wordt, zal de activiteit in rekening worden gebracht (dit om ons eerlijk te compenseren voor het reserveren van onze tijd en het afwijzen van andere potentiële klanten). Lees zeker onze algemene voorwaarden.

Bij slecht weer wordt de activiteit kosteloos verplaatst.