Dierenwandelingen


Een dierenwandeling is een unieke ervaring voor jong en oud. Na de kennismaking met de dieren en een korte uitleg gaan we op stap met de alpaca's en geitjes. De geitjes lopen los mee en genieten van de sappige blaadjes onderweg. De wandeling is steeds onder begeleiding. Samen wandelen we langs de velden rond de boerderij. De wandeling is ongeveer 1,5km en is volledig op het (rustige) tempo van de dieren waardoor ook de kleinste kinderen meekunnen. Nadien wordt er een drankje aangeboden zodat we nog gezellig kunnen napraten over de nieuwe ervaring. Er wordt natuurlijk ook voldoende tijd voorzien om te knuffelen met de dieren en foto's te nemen. Kinderen kunnen hun overtollige energie kwijt in de speelweide. 

Een dierenwandeling is een leuke activiteit om te doen met je gezin, met vrienden of in groep. We organiseren ook groepswandelingen waarbij je kan aansluiten. Houdt onze sociale media goed in de gaten!

Aangezien de wandeling door veldwegen is, is deze niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Voor rolstoelen kunnen wij een andere wandeling voorzien. Vergeet dit zeker niet te vermelden bij de reservatie.

Praktisch

  • +/- 90 minuten
  • kinderen tot 2 jaar gratis
  • kinderen onder de 12 jaar moeten vergezeld zijn van een (betalende) volwassene
  • gratis groeps- of gezinsfoto die jullie later toegestuurd krijgen
  • Gesloten schoenen dragen die tegen wat modder kunnen

Prijs

  • 20 EUR p.p. (min. 4 betalende personen of €80 bij minder personen)

Uit veiligheid voor onze dieren kunnen wij geen vreemde honden toelaten tijdens de wandeling.